Aihearkisto: Yleinen

PROn webinaareja

Tarjolla kaksi Arjen juridiikkaa-sarjaan kuuluvaa webinaaria: 17.10. esitettävä avioeroon ja lasten asemaan liittyvä (ilmoittaudu tästä löytyvän linkin kautta viimeistään 14.10.2019), sekä 19.11. perintöoikeutta käsittelevä webinaari (ilmoittaudu tästä löytyvän linkin kautta viimeistään 17.11.2019).

Arjen juridiikka -webinaarisarjan ensimmäinen, 27. maaliskuuta järjestetty, edunvalvontavaltuututusta käsittelevä webinaari on edelleen katsottavissa Proplussassan videokirjastossa.

Arjen juridiikka -webinaarit ovat Ammattiliitto Pron jäsenille maksuttomia.

Muistutus: Jäsenistön virkistysraha

Tutkivat ry:n hallitus on päättänyt myöntää vuodelle 2019 jäsenistölle virkistysrahaa käytettäväksi yhteiseen virkistäytymiseen paikkakunta kohtaisesti.

Yhdistys tukee tapahtumaanne 35 euroa/työssäkäyvä jäsen.  Kyseinen tapahtuma on järjestettävä vuoden 2019 marraskuun loppuun mennessä ja tavoitteena on tukea nimenomaan yhteistä tekemistä.  Rahoitusta ei ole mahdollista siirtää tai säästää seuraavalle vuodelle.

Jäsenistön virkistysraha 2019

Tutkivat ry:n hallitus on päättänyt myöntää vuodelle 2019 jäsenistölle virkistysrahaa käytettäväksi yhteiseen virkistäytymiseen paikkakunta kohtaisesti.

Yhdistys tukee tapahtumaanne 35 euroa/työssäkäyvä jäsen.  Kyseinen tapahtuma on järjestettävä vuoden 2019 marraskuun loppuun mennessä ja tavoitteena on tukea nimenomaan yhteistä tekemistä.  Rahoitusta ei ole mahdollista siirtää tai säästää seuraavalle vuodelle.

Yhdyshenkilötiedote virkistysraha 2019

Jäsen – tutustu Proplussaan

Tutkivat ry:n jäsenet nyt on oikea hetki tutustua Proplussaan, jäsenten virtuaaliseen asiointi- ja keskustelutilaan.

Pidä jäsentietosi ajan tasalla niin saat tärkeää tietoa uusista eduista, tapahtumista, koulutuksista ja edunvalvontaan liittyvistä asioista.

Korjaamisen varaa monilla on esim. työnantajatiedoissa tai puhelin ja sähköpostikin voi olla muuttunut.

Jokaisen on itse tehtävä tietojensa korjaaminen!

Profiilini -> aktivoiminen/julkaiseminen -> julkinen

Jäsentietoni -> tarkista ja muokkaa tarvittaessa

Pron palvelut ja sitten aukeavalla sivulla ison sinisen tekstilaatikon alla voit valita jäsenyys ja jäsenedut, näin päivitän tietoni

 

Pro ryhmä Tutkivat ry löydät etukäteistietoa esim. vuosikokouksesta. Jatkossa yhdistysviestintä tulee keskittymään pro+ sivuille.

 

Jäsenasioissa voit ottaa yhteyttä Proplussan kautta, lähettää sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@proliitto.fi (muista aina mainita jäsennumerosi) tai soittaa numeroon 09 1727 3440 arkisin kello 9-15.

Terveisin

Marja Frank

Puheenjohtaja

Vuosikokous 6.- 8.4.2019

TUTKIVAT ry:n SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS

järjestetään

Tallinnassa Tallink City Hotellissa

6-8.4.2019.

Laiva lähtee lauantaina Helsingin Länsiterminaali 2 klo 10:30, takaisin satamassa olemme maanantaina klo 15:30.

Risteilyn omavastuuosuus on 50 euroa, joka on maksettava yhdistyksen tilille

FI11 5080 0640 0052 13

11.3.2019 mennessä (mainitse osallistujan nimi).

Tallinnassa järjestetään bussikuljetus satamasta hotelliin ja takaisin.

Majoitus hotellissa 2-hengen huoneissa. Allergiahuoneita ei ole saatavilla. Matkan hintaan sisältyy myöhäinen aamiainen menomatkalla, illallinen hotellissa lauantaina ja sunnuntaina sekä aamiaiset sunnuntaina ja maanantaina ja lounas paluumatkalla.

Jokioisilta järjestetään yhteiskuljetus. Yhdistys korvaa matkakulut matkustusohjesäännön mukaan niille, jotka eivät voi osallistua yhteiskuljetukseen.

Kokous järjestetään la 6.4. klo 13.00 -16.00 hotellissa.

Risteilylle osallistuminen edellyttää kokoukseen osallistumista.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset ja ajankohtaiset asiat.

Sitovat ilmoittautumiset 8.3.2019 mennessä

Ilman lääkärintodistusta tehdystä peruutuksesta peritään korvaus.

Ilmoittautumisen yhteydessä maininta osallistutko Sakun oluttehdas vai KGB-museo käyntiin ja osallistutko yhteiskuljetukseen Jokioisilta.

Mukana tulee olla voimassaoleva passi tai henkilökortti.

TERVETULOA!

Tutkivat ry:n hallitus

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/490DDC2FBEB8655C

 

Saitko turvapostia TTT ry:ltä?

TTT on pyytänyt jäseniä tarkistamaan jäsentiedot. Sähköposti on lähetetty kaikille turvapostilla, sillä EU:n tietoturva-asetuksen mukaan henkilötietoja sisältävää sähköpostia ei voi enää lähettää ilman suojausta. Jos et ole saanut turvapostia TTT:ltä, niin käy päivittämässä jäsentietosi.

Pidä jäsentietosi ajan tasalla niin saat tärkeää tietoa uusista eduista, tapahtumista ja edunvalvontaan liittyvistä asioista.  Jäsentietojen hallinta: tttry.fi -> kirjaudu jäsen sivuille -> sähköinen asiointi.  Korjaamisen varaa monilla on esim. työnantajatiedoissa tai puhelin ja sähköpostikin voi olla muuttunut.

Muut muutokset (esim. äitysloma, työttömyys, palkaton vapaa, eläkkeelle siirtyminen) voit ilmoittaa tttry.fi -> jäsenyys -> jäsentietojen muuttaminen.

Turvapostia TTT:ltä

Olet saanut turvapostia TTT:ltä. Sähköposti on oikea ja sen voi turvallisesti avata. Se sisältää jäsentiedot, jotka meillä on sinusta jäsenrekisterissämme.

Sähköposti on lähetetty kaikille jäsenillemme turvapostilla, sillä EU:n tietoturva-asetuksen mukaan henkilötietoja sisältävää sähköpostia ei voi enää lähettää ilman suojausta.

Tarkistathan tiedot ja korjaat meille tarvittaessa! Hotmail.com-päätteisissä sähköposteissa turvaposti on saattanut mennä roskaposti-kansioon. Tarkistathan senkin! Jos olet ehtinyt poistaa viestin kokonaan, saat muistutusviestin noin viikon kuluttua ja voit vielä silloin korjata jäsentietosi. Jos olet jo avannut viestin tai tietosi olivat kunnossa, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

 

Ystävällisin terveisin

Tekniikan ja Tiedon Toimihenkilöt TTT ry