Kaikki kirjoittajan Samuli Kemppainen artikkelit

Valtion virkaehtosopimus-neuvottelut aloitettiin

Valtion pääsopijajärjestöjen (Pro, JHL ja Juko) edustajat tapasivat 15.1.2020 iltapäivällä valtion työmarkkinalaitoksen edustajia sopimusneuvottelujen aloittamiseksi. Tapaamisessa käytiin keskustelua yleisestä työmarkkinatilanteesta, neuvottelujen pelisäännöistä, neuvotteluaikataulusta ja viestinnästä. Lisäksi keskusteltiin palkankorotuksista ja kilpailukykysopimuksen työajan pidennyksen poistamisesta.

Pron hallitus päättää valtion sopimustavoitteista 30.1.2020.

Pääsopijajärjestöt antavat yhteiset tavoitteensa valtion työmarkkinalaitokselle 7.2.2020 ja vastavuoroisesti työmarkkinalaitos antaa työnantajapuolen tavoitteet pääsopijoille. Varsinaisesti virka- ja työehtosopimusneuvottelut alkavat 7.2.2020. Prosta tapaamiseen osallistuivat julkisen sektorin johtaja Niko Simola ja neuvottelupäällikkö Harri Sirén.

Pro tiedottaa jäsenille neuvottelujen kulusta jäsenkirjeellä. Jäsenkirjeet tai niiden tiivistelmät päivitetään  myös Pron kotisivuille sopimusaloittain. 

Harri Sirén
julkisen sektorin neuvottelupäällikkö  
Ammattiliitto Pro

PROn webinaareja

Tarjolla kaksi Arjen juridiikkaa-sarjaan kuuluvaa webinaaria: 17.10. esitettävä avioeroon ja lasten asemaan liittyvä (ilmoittaudu tästä löytyvän linkin kautta viimeistään 14.10.2019), sekä 19.11. perintöoikeutta käsittelevä webinaari (ilmoittaudu tästä löytyvän linkin kautta viimeistään 17.11.2019).

Arjen juridiikka -webinaarisarjan ensimmäinen, 27. maaliskuuta järjestetty, edunvalvontavaltuututusta käsittelevä webinaari on edelleen katsottavissa Proplussassan videokirjastossa.

Arjen juridiikka -webinaarit ovat Ammattiliitto Pron jäsenille maksuttomia.

Muistutus: Jäsenistön virkistysraha

Tutkivat ry:n hallitus on päättänyt myöntää vuodelle 2019 jäsenistölle virkistysrahaa käytettäväksi yhteiseen virkistäytymiseen paikkakunta kohtaisesti.

Yhdistys tukee tapahtumaanne 35 euroa/työssäkäyvä jäsen.  Kyseinen tapahtuma on järjestettävä vuoden 2019 marraskuun loppuun mennessä ja tavoitteena on tukea nimenomaan yhteistä tekemistä.  Rahoitusta ei ole mahdollista siirtää tai säästää seuraavalle vuodelle.

Jäsenistön virkistysraha 2019

Tutkivat ry:n hallitus on päättänyt myöntää vuodelle 2019 jäsenistölle virkistysrahaa käytettäväksi yhteiseen virkistäytymiseen paikkakunta kohtaisesti.

Yhdistys tukee tapahtumaanne 35 euroa/työssäkäyvä jäsen.  Kyseinen tapahtuma on järjestettävä vuoden 2019 marraskuun loppuun mennessä ja tavoitteena on tukea nimenomaan yhteistä tekemistä.  Rahoitusta ei ole mahdollista siirtää tai säästää seuraavalle vuodelle.

Yhdyshenkilötiedote virkistysraha 2019

Saitko turvapostia TTT ry:ltä?

TTT on pyytänyt jäseniä tarkistamaan jäsentiedot. Sähköposti on lähetetty kaikille turvapostilla, sillä EU:n tietoturva-asetuksen mukaan henkilötietoja sisältävää sähköpostia ei voi enää lähettää ilman suojausta. Jos et ole saanut turvapostia TTT:ltä, niin käy päivittämässä jäsentietosi.

Pidä jäsentietosi ajan tasalla niin saat tärkeää tietoa uusista eduista, tapahtumista ja edunvalvontaan liittyvistä asioista.  Jäsentietojen hallinta: tttry.fi -> kirjaudu jäsen sivuille -> sähköinen asiointi.  Korjaamisen varaa monilla on esim. työnantajatiedoissa tai puhelin ja sähköpostikin voi olla muuttunut.

Muut muutokset (esim. äitysloma, työttömyys, palkaton vapaa, eläkkeelle siirtyminen) voit ilmoittaa tttry.fi -> jäsenyys -> jäsentietojen muuttaminen.

Turvapostia TTT:ltä

Olet saanut turvapostia TTT:ltä. Sähköposti on oikea ja sen voi turvallisesti avata. Se sisältää jäsentiedot, jotka meillä on sinusta jäsenrekisterissämme.

Sähköposti on lähetetty kaikille jäsenillemme turvapostilla, sillä EU:n tietoturva-asetuksen mukaan henkilötietoja sisältävää sähköpostia ei voi enää lähettää ilman suojausta.

Tarkistathan tiedot ja korjaat meille tarvittaessa! Hotmail.com-päätteisissä sähköposteissa turvaposti on saattanut mennä roskaposti-kansioon. Tarkistathan senkin! Jos olet ehtinyt poistaa viestin kokonaan, saat muistutusviestin noin viikon kuluttua ja voit vielä silloin korjata jäsentietosi. Jos olet jo avannut viestin tai tietosi olivat kunnossa, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

 

Ystävällisin terveisin

Tekniikan ja Tiedon Toimihenkilöt TTT ry